Het team

 

Angelique Becks

Angelique houdt zich voornamelijk bezig met de begeleiding van mensen met darmproblemen. Daarnaast behandelt zij kinderen (en hun ouders) bij problemen rondom gewicht en voeding. Tot slot is haar aandachtsgebied de orthomoleculaire begeleiding. Zij werkt sinds 2019 samen met de vermoeidheidkliniek.


Harriët Havers

Harriët werkt naast de praktijk ook als diëtist in de psychiatrie en heeft vanuit die achtergrond veel ervaring met eetstoornissen. Zij is ook stresscounselor en met name als iemand al veel diëten heeft gevolgd is zij de eerste persoon bij wie een afspraak ingepland kan worden. Ook voor orthomoleculaire begeleiding kunt u bij haar terecht.


Mirjam Cornelissen

Mirjam werkt zowel op de locatie in Tiel als in Lobith/Herwen. Naast haar allround werkzaamheden liggen haar specialisaties op het vlak van voeding bij kanker, ouderen en ondervoeding.
Shabnam Noori

Shabnam is onze Afghaanse collega. Zij ziet de meeste van de cliënten met een migratie-achtergrond.


Tamara Klomp

Tamara is haar carrière gestart in het ziekenhuis. Zij mistte daar de persoonlijke langduriger begeleiding, welke ze wel vindt in onze eerste-lijns diëtistenpraktijk. Ook zij heeft de opleiding tot orthomoleculair diëtist afgerond en zal in deze rol onder andere werkzaam zijn in de vermoeiheidskliniek in van der Valk Vitaal.


Quinty Pronk

Quinty verzorgt naast haar allround werkzaamheden als diëtiste ook diverse scholen om de leerlingen daar te begeleiden met verschillende soorten diëten.
Bjorn Boot

Bjorn is diëtist in opleiding en loopt stage in onze praktijk. Hij heeft de opleiding sport & beweging gevolgd en is daarna werkzaam geweest in een andere functie. Voeding heeft hem echter altijd geïnteresseerd, vandaar zijn keuze om de deeltijd HBO Voeding & Diëtetiek te gaan volgen. Hiermee is hij nu bijna klaar.

Bjorn is meestal op maandag en woensdag aanwezig op de locatie in Tiel. Het kan zijn dat er gevraagd wordt of hij het gesprek met u mag voeren. Dit is altijd onder supervisie van een van onze diëtisten.


Heb je een vraag?

Mail of bel ons via 0344 - 631731
Stuur een email