Het team

 

Angelique Becks

Angelique houdt zich voornamelijk bezig met de begeleiding van mensen met darmproblemen. Daarnaast behandelt zij kinderen (en hun ouders) bij problemen rondom gewicht en voeding. Tot slot is haar aandachtsgebied de orthomoleculaire begeleiding. Zij werkt sinds 2019 samen met de vermoeidheidkliniek.


Harriët Havers

Harriët werkt naast de praktijk ook als diëtist in de psychiatrie en heeft vanuit die achtergrond veel ervaring met eetstoornissen. Zij is ook stresscounselor en met name als iemand al veel diëten heeft gevolgd is zij de eerste persoon bij wie een afspraak ingepland kan worden. Ook voor orthomoleculaire begeleiding kunt u bij haar terecht.


Mirjam Cornelissen

Mirjam werkt zowel op de locatie in Tiel als in Lobith/Herwen. Naast haar allround werkzaamheden liggen haar specialisaties op het vlak van voeding bij kanker, ouderen en ondervoeding.
Shabnam Noori

Shabnam is onze Afghaanse collega. Zij ziet de meeste van de cliënten met een migratie-achtergrond.


 
 
 
Bjorn Boot

Bjorn is diëtist in opleiding en loopt stage in onze praktijk. Hij heeft de opleiding sport & beweging gevolgd en is daarna werkzaam geweest in een andere functie. Voeding heeft hem echter altijd geïnteresseerd, vandaar zijn keuze om de deeltijd HBO Voeding & Diëtetiek te gaan volgen. Hiermee is hij nu bijna klaar.

Bjorn is meestal op maandag en woensdag aanwezig op de locatie in Tiel. Het kan zijn dat er gevraagd wordt of hij het gesprek met u mag voeren. Dit is altijd onder supervisie van een van onze diëtisten.

 

 

Marion de Schipper

Mijn naam is Marion de Schipper en ik versterk sinds 2024 het team! Stilzitten is niet voor mij weggelegd. Ik ben dol op sporten, reizen, wandelen, muziek en natuurlijk alles wat met eten te maken heeft! Ik geloof in de kleine stappen die u vooruit helpen om u in uw eigen kracht te zetten en daar help ik graag bij. Naast mijn werkzaamheden op de woensdag en donderdag bij Becks & Havers in het Eerstelijnscentrum Tiel werk ik ook bij het studenten Sportcentrum de Bongerd in Wageningen. Zoals gezegd, ik zit niet graag stil. Maar toch doe ik dit met alle plezier voor u in de spreekkamer. Dan neem ik graag rustig de tijd om u zo goed mogelijk op weg te helpen! Hopelijk tot dan!

 

Tuğçe Öztürk

Mijn naam is Tuğçe Öztürk, geboren en getogen in Tiel.

In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met sporten, taarten bakken en gezonde recepten ontwikkelen voor mijn blog op Instagram. Ik ben vooral bekend met de Turkse keuken, waarvan ik de gerechten vaak op een gezondere manier probeer klaar te maken. Met mijn creativiteit in de keuken wil ik de ‘gezond eten is niet lekker’ gedachte doorbreken.

De relatie tussen voeding en gezondheid heb ik altijd al heel interessant gevonden. Ik geloof erin dat we veel klachten kunnen verminderen en voorkomen met een gezonde/gebalanceerde voedingspatroon.

Ik heb ervaring met verschillende doelgroepen en culturen. Sinds mei 2023 ben ik ook werkzaam als kinderdiëtist.


Heb je een vraag?

Mail of bel ons via 0344 - 631731
Stuur een email