Live-it


Wij hebben het programma Live-it ontwikkeld. Voor sommige cliënten zijn voedings- en dieetadviezen alleen, niet voldoende. Ook andere factoren spelen soms een belangrijke rol. Elementen van onze ervaring als diëtist, orthomoleculair therapeut, stresscounsellor en leefstijlcoach, hebben we allemaal verwerkt in dit programma. Het logo van Live-it is een boom. Deze staat symbool voor de verschillende thema’s binnen onze aanpak.


L Leefstijl is van levensbelang. De boom begint bij de wortels. Hiermee staat hij stevig geaard in de grond. Om als mens stevig te staan, is een goede leefstijl de basis. Dus eet gezond, slaap voldoende, kom in beweging en zorg voor ontspanning. Binnen LIVE-IT worden tips en opdrachten gegeven om stapsgewijs aan al deze gebieden te werken.
I Inzicht in jezelf,
V Verbinding &
E Eigenwaarde: deze 3 thema’s zorgen samen voor persoonlijke stevigheid en draagkracht, net als de stam van de boom. Helaas wordt tijdens onze opvoeding en schooltijd hier maar weinig aandacht aan besteed. Wij kunnen je helpen deze gebieden te versterken.
I Inspiratiebronnen &
T 'Train-je-brein’ maken dat we kunnen groeien en bloeien en volledig tot ons recht komen. Ook hieraan wordt dus binnen Live-it ruim aandacht besteed. Niet met langdurige meditatiesessies maar door middel van kleine opdrachten die je kunt inpassen in je dagelijkse leven.

Live-it zelf gaan beleven?

Ga naar de shop


Heb je een vraag?

Mail of bel ons via 0344 - 631731
Stuur een email